[vc_row][vc_column width=»1/1″][vc_empty_space height=»32px»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/3″][vc_single_image border_color=»grey» img_link_target=»_self» image=»23566″ img_link_large=»» img_size=»400×300″][vc_column_text]

«Crampfix er genialt for å unngå kramper!»

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»1/3″][vc_single_image border_color=»grey» img_link_target=»_self» image=»23998″ img_link_large=»» img_size=»400×300″][vc_column_text]

«Jeg synes det er topp å få i seg noe fast føde på morgenen, og SUPEROATS gjør at jeg føler meg mett lengre enn ved å kun innta flytende føde. Også etter trening er SUPEROATS et genialt produkt, da du har et spiseklart måltid kun etter ett minutt i varmt eller kaldt vann!»

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»1/3″][vc_single_image border_color=»grey» img_link_target=»_self» image=»23556″ img_link_large=»» img_size=»400×300″][vc_column_text]

«Jeg fisker på 65 år . har i hele min karriere vert plaget med muskelkrampe i bena . Spesielt i fiske med jukse med mye ståing har jeg vert svært plaget med muskelkrampe . Muskelkrampen var mest plagsom når seg skulle kvile. I den forbindelse kom jeg høsten 2009 over deres produkt på nettet . Før leggetid tar jeg tre kapsler Crampfix.»

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/1″][vc_empty_space height=»32px»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/3″][vc_single_image border_color=»grey» img_link_target=»_self» image=»23556″ img_link_large=»»][vc_column_text]«Jeg har meget gode erfaringer med Crampfix, og vil derfor gi dere en tilbakemelding.Jeg har hatt problemer med krampe særlig under og etter trening.Dette har nå forsvunnet helt etter at jeg begynte å bruke Crampfix.Jeg bruker det regelmessig når jeg trener og konkurerrer.
Jeg tar det før trening eller konkurranse, og blander det i sportsdrikk som drikkes under trening eller konkurranse, og jeg tar det om kvelden etter trening eller konkurranse. Da er alt som heter krampe fraværende.Produktet ga absolutt ønsket virkning.Jeg bruker det regelmessig når jeg trener og konkurrerer.Har bare benytte det i Norge fra i vår, så det har ikke vært store temperatursvingninger, men jeg vil bruke det under alle temperaturer.Jeg tar det om kvelden etter trening og konkuranse.Ja jeg opplever at jeg ikke går så tom som tidligere.Har bare positivt å si om Crampfix. Har fix-et krampa bort på meg.

Veldig bra!»[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»1/3″][vc_separator type=»normal» position=»center» color=»» border_style=»» thickness=»» width=»» up=»» down=»»][vc_single_image border_color=»grey» img_link_target=»_self» image=»23556″ img_link_large=»»][vc_column_text]«- Bruker produktet før og under konkurranser.
– Produktet sørget for (Bergen-Voss 2010) at jeg ikke hadde antydninger til krampe noe jeg alltid har slitt med tidligere.
– Bruker til konkurranse.
– Har til nå brukt det i ca 20 grader.
– Bedre veskebalanse.»[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»1/3″][vc_single_image border_color=»grey» img_link_target=»_self»][vc_column_text]I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
svenerik

Sven Erik Bystrøm

"Crampfix er genialt for å unngå kramper!"

20165813-341870_sq

Alexander Kristoff

TEAM KATUSHA ALPECIN

«De siste årene har jeg virkelig fått opp øynene for hvor viktig mineralbalansen i kroppen er for yteevnen. Ikke bare reduserer CRAMPFIX risikoen for muskelkramper under ritt og trening, i tillegg er det en merkbar forandring i energi og yteevne på slutten av ritt»

jon_steinar_uthus

Jon Steinar Uthus

"Jeg bruker produktet enten utblandet i vann, eller i sportsdrikken. I fjor under Pilegrimsrittet på sykkel fikk jeg krampe halvveis, rittet erpå 85km terrengritt. Under treningsturer i år opp mot 7 mil, så har jeg ikke hatt antydning til krampe. Så produktet har svart til forventningene. - Jeg bruker produktet både under trening og konkurranser. Bruker det også til restitusjon etter lange fjellturer, og etter sykkelturer hvor det er varmt. - Da jeg føler det hjelper meg å restituere meg og opprettholde / gjenvinne væskebalansen. Så jeg vil anbefale crampfix til alle, spesielt folk som sliter litt med krampe, under idrettsutfoldelse."

alf-jone_wendt

Alf Jone Wendt

“Det ser ut til at Crampfix har positiv virkning på kroppen min. Jeg har brukt produktet dieres siden begynnelsen av Mai. I forbindelsen med Motocross så har jeg ikke hatt "Arm Pump" eller krampe i legger, noe som jeg har hatt problemer med før.Når det gjelder sykling så har jeg ikke hatt antydning til krampe på noen av sykkel rittene, det hadde jeg i fjor.Jeg bruker som anbefalt på boksen, 2 kapsler hver dag med opptrapping dagen før konkurranse, under konkurranse og etterpå for restituering"

yngve_alexander_hansen

Yngve Alexander Carlsen

“Bruker det hver kveld og ekstra i forbindelse med konkurranser. Har hatt god effekt av produktet, mindre kramper og bedre væskebalanse. Bruker det uansett temperatur, har vært mye kaldt, men tror det virker benda bedre i høye tempraturer"

geir_arne_carlsen

Geir Arne Carlsen

“Kjøpte Crampfix for første gang for ca 1 1/2 mnd siden, og må si at det fungerer for meg. Har syklet Garborg- og Nordsjørittet i år, og hadde ingen antydning til krampe. Fjoråret var ikke like bra. Var jo litt varmere under nordsjørittet i fjor, men tror crampfix hjalp meg i år i kulden. 8 grader og regn i Egersund når jeg startet. Syklet litt saktere i år enn i fjor ( 6 min), men har troen på at Crampfix hjalp meg positivt. Ingen krampere i år i det hele tatt, i fjor stod jeg 5 min i tinghusbakken før jeg klarte å begynne å gå. I år syklet jeg opp bakken. Kjøpte 4 bokser som ble delt mellom meg og naboen. Han har vært plaget med kramper, men som meg har han merket en veldig positiv virkning av crampfix.Bruker det både på trening og løp, men ved trening kun på lengre turer, 2 timer el mer.Tar to kvelden før, og to en time før turen, samt blander to i drikkeflaske med Maxim sportsdrikke. Fungerer kjempebra, tar bort litt av smaken på maxim, men ingen usmak.Så vi er to naboer som har en god og positiv opplevelse med Crampfix"

bjorn_thomas_hultberg

Bjørn Thomas Hultberg

"Jeg bruker produktet etter intervalltreninger og før/etter konkurranse Produktet gir i aller høyeste grad virkning, da jeg tidligere kunne slite med litt kramper under løp og stiv muskelatur etter løp. Tar Cramp-fix dagen før konkurranse og dagen det er konkurranse, samt etter intervalløkter (trening). Bruker Crampfix uavhengig av temperatur, men er særlig nøye ved høye temperaturer. Bruker Cramp-fix ved restitusjon også (ifm intervalltreninger og etter harde konkurranser). Jeg føler selv Crampfix er helt nødvendig for meg - merker forskjell hvis jeg glemmer/eller ikke tar det"

odd_johansen

Odd Johansen

"Jeg brukte Crampfix i forbindelse med Paris-Roubaix cyclosportive for snart tre uker siden. Jeg tok da anbefalt dose dagen før rittet og tilsatte Crampfix i tre drikkeflasker som jeg brukte i første halvdel av rittet. Temperaturen lå i mellom 15 og 20 grader med tildels kraftig regnvær i perioder. Jeg opplevde begynnende krampetendenser etter ca 15 mil, men disse ga seg i løpet av en halv times tid og siste del av rittet gikk fint. Jeg opplevde en rask restitusjon og hadde ingen ettervirkninger etter nesten 10 timer på sykkelen. Jeg kommer nok bare til å bruke Crampfix i forbindelse med konkurranse og til restitusjon"

Bromont, Quebec

Lene Byberg

“Jeg byttet ut salttablettene med Crampfix. Nå får jeg erstattet de mineralene jeg mister gjennom væsketapet. Dette merker jeg spesielt på slutten av ritt, jeg har mye mer energi”

Elisabeth_Sveum_10703794x3-933x700

Elisabeth Sveum

"Under harde fysiske treningsøkter og ritt merker jeg at Crampfix hjelper meg med å opprettholde væskebalansen mye bedre enn før og jeg klarer å yte det ekstra, spesielt mot slutten. Jeg er veldig fornøyd med produktet!"

happy

Arne Bye

Jeg fisker på 65 år . har i hele min karriere vert plaget med muskelkrampe i bena . Spesielt i fiske med jukse med mye ståing har jeg vert svært plaget med muskelkrampe . Muskelkrampen var mest plagsom når seg skulle kvile. I den forbindelse kom jeg høsten 2009 over deres produkt på nettet . Før leggetid tar jeg tre kapsler Crampfix. Etter at jeg begynte med Crampfix har jeg ikke hatt plager med muskelkrampe. Ut fra egne erfaringer kan jeg anbefale produktet.

happy

Ove-Jonny Hatlem

- Bruker produktet før og under konkurranser. - Produktet sørget for (Bergen-Voss 2010) at jeg ikke hadde antydninger til krampe noe jeg alltid har slitt med tidligere. - Bruker til konkurranse. - Har til nå brukt det i ca 20 grader. - Bedre veskebalanse.

happy

Helge Volden

Jeg har meget gode erfaringer med Crampfix, og vil derfor gi dere en tilbakemelding.Jeg har hatt problemer med krampe særlig under og etter trening.Dette har nå forsvunnet helt etter at jeg begynte å bruke Crampfix.Jeg bruker det regelmessig når jeg trener og konkurerrer. Jeg tar det før trening eller konkurranse, og blander det i sportsdrikk som drikkes under trening eller konkurranse, og jeg tar det om kvelden etter trening eller konkurranse. Da er alt som heter krampe fraværende.Produktet ga absolutt ønsket virkning.Jeg bruker det regelmessig når jeg trener og konkurrerer.Har bare benytte det i Norge fra i vår, så det har ikke vært store temperatursvingninger, men jeg vil bruke det under alle temperaturer.Jeg tar det om kvelden etter trening og konkuranse.Ja jeg opplever at jeg ikke går så tom som tidligere.Har bare positivt å si om Crampfix. Har fix-et krampa bort på meg. Veldig bra! "

happy

Skule Smørgrav

Jeg trener 5-6 ganger i uka, ca 8-12 timer per uke og er i år med på Team HTC Pride som kjører for seier i Lillehammer - Oslo denne helgen. Jeg har benyttet Crampfix ifm. Nordmarka Rundt, Vestfold Rundt og Mjøsa Rundt. Jeg brukte 2 tabletter før sengetid de siste 3-4 dagene før rittet, tok 2 stk med frokost på ritt dagen og hadde 2 stk på hver av de 2 drikkeflaskene jeg startet med på rittene.Jeg har ikke brukt det ifm. trening eller restitusjon men temperaturen har variert mellom sol og 20 grader i Vestfold til regn og 8-10 grader på Mjøsa. Erfaringen så langt er absolutt god, jeg har ikke opplevd krampe fordi om jeg har vært dyktig sliten og bena har stivna helt mot slutten.For å nevne det så har det gått fort for oss, vi ble nr. 3 i Nordmarka, nummer 2 i Vestfold (ca 2 minutter bak Rye Ekspress) og vi vant Mjøsa (2:17 foran Rye Ekspress).

truls_grung

Truls Grung

“Jeg har brukt Crampfix som beskrevet i på esken og på web-siden deres hele denne våren/forsommeren. I hovedsak har jeg brukt det opp mot rittene, men siden det nå har blitt 8 ritt denne våren, så har jeg jo brukt det en del. Har også brukt det i etterkant av noen treninger.Jeg har tatt to kapsler de siste 2-3 kveldene før ritt og 2-3 kapsler om morgenen ritt-dagene. Jeg har ved flere anledninger også hatt innholdet fra en kapsel i hver flaske, både sammen med bare vann og med energidrikk. Jeg har også brukt det aktivt kvelden/natten etter ritt. Har ikke opplevd kramper under ritt ennå, men i etterkant noen ganger.Jeg kommer til å fortsette å bruke Crampfix også fremover da jeg opplever at det gir meg den ønskede virkningen når jeg sykler"

geir_arne_carlsen

Geir Arne Carlsen

“Kjøpte Crampfix for første gang for ca 1 1/2 mnd siden, og må si at det fungerer for meg. Har syklet Garborg- og Nordsjørittet i år, og hadde ingen antydning til krampe. Fjoråret var ikke like bra. Var jo litt varmere under nordsjørittet i fjor, men tror crampfix hjalp meg i år i kulden. 8 grader og regn i Egersund når jeg startet. Syklet litt saktere i år enn i fjor ( 6 min), men har troen på at Crampfix hjalp meg positivt. Ingen krampere i år i det hele tatt, i fjor stod jeg 5 min i tinghusbakken før jeg klarte å begynne å gå. I år syklet jeg opp bakken. Kjøpte 4 bokser som ble delt mellom meg og naboen. Han har vært plaget med kramper, men som meg har han merket en veldig positiv virkning av crampfix.Bruker det både på trening og løp, men ved trening kun på lengre turer, 2 timer el mer.Tar to kvelden før, og to en time før turen, samt blander to i drikkeflaske med Maxim sportsdrikke. Fungerer kjempebra, tar bort litt av smaken på maxim, men ingen usmak.Så vi er to naboer som har en god og positiv opplevelse med Crampfix"

BirkebeinerrennetBirken  *** Local Caption *** 2010 xtrapers

Alexander Hanssen

"Jeg bruker i hovedsak produktet under ekstreme treningsøkter eller konkurranser der varigheten er over to timer. Da følger jeg oppskriften som følger med produktet. Brukte dette blant annet under årets Birkebeinerrenn. I renn tidligere, Birken eller Holmenkollen skimaraton, har jeg opplevdkramper i muskulaturen etter ca 27-30 km.. Under Birken i år opplevde jeg ikke kramper i det hele tatt før etter ca 45 km, noe jeg gir CrampFix detmeste av æren for. Jeg bruker produktet både sommer som vinter, og har gode erfaringer også fra sykkel og fotballaktivitet. Jeg opplever at jeg restituerer meg raskere ved bruk av produktet, da jeg vanligvis sliter med å utlikne væsketapet i etterkant av hard aktivitet"