På salg!

Crampfix 60 Kapsler 4-pack

kr996 kr799

CRAMPFIX er utviklet for å forsikre optimal signaloverføring mellom cellene i kroppen. Basert på erfaringer fra noen av verdens beste utholdenhetsutøvere anbefales det å bruke CRAMPFIX både daglig dersom du trener over 15 timer i uken.

Mosjonister anbefales å bruke CRAMPFIX i forbindelse med harde kraftanstrengelser, ved utholdenhetskonkuranser for å redusere risikoen for muskelkramper, samt ved trening i høye temperaturer

Kategori: .
 

Mindre Kramper!
Kroppen bruker magnesium for å sende signaler mellom celler for å indikere at en muskel skal trekke seg sammen. Kalium er det mineralet som brukes for å sende et signal for at muskelen skal trekke seg tilbake. Dersom det er lave verdier på ett eller begge disse mineralene vil risikoen for muskelkramper øke.

20x20_clear Mer energi!
Gjennom trening og konkurranser er utøvere kjent med at det er viktig å fylle på med karbohydrater, men det er ikke kun glykose som er viktig for å opprettholde optimal ytevne. Mineraler spiller en viktig rolle i cellenes evne til å produsere energi (ATP) . Ved lave nivåer av spesielt kalium kan cellenes ATP-produksjon reduseres og derfor redusere utøverens prestasjonsevne
CRAMPFIX hjelper kroppen å opprettholde en optimal mineralbalanse

 

«Med kroppen i væske- og mineralbalanse reduseres risikoen for muskelkramper!»

Crampfix inneholder kroppens essensielle mineraler som kroppen mister gjennom svette
 

 

illu_legcramp1. Avslappet leggmuskel.  2. Sammentrukket leggmuskel.   3. Leggmuskelen forblir sammentrukket

Kroppen bruker magnesium for å sende signaler mellom celler for å indikere at en muskel skal trekke seg sammen. Kalium er det mineralet som brukes for å sende et signal for at muskelen skal trekke seg tilbake. Dersom det er lave verdier på ett eller begge disse mineralene vil risikoen for muskelkramper øke.


527113_450434941656155_1337422962_n-1

«Om det fungerer? Tilsynelatende veldig særdeles godt, og nå er det plutselig veldig mange
som ikke tør la være å bruke Crampfix.
Tommelen peker oppover!»

Les hele artikkelen her


alex

«De siste årene har jeg virkelig fått opp øynene for hvor viktig mineralbalansen i kroppen er for yteevnen. 
Ikke bare reduserer CRAMPFIX risikoen for muskelkramper under ritt og trening, i tillegg er det en merkbar forandring i energi og yteevne på slutten av ritt»

Alexander Kristoff


«Jeg bruker CRAMPFIX i forbindelse med ekstreme treninger og konkurranser som varer mer enn 2 timer. Jeg synes også det er store forbedringer i hvordan jeg opplever restitusjon etter konkurranser og treninger. »
aleksander
«Jeg bruker Crampfix etter intervalltrening samt før og etter konkurranser. Produktet har en enorm effekt da jeg normalt sliter med muskelkramper og restitusjon etter treningsøkter»
bjorn
«Jeg er svært fornøyd! Ingen tegn til kramper, noe jeg slet med på konkurranser som varer over lengre tid. Jeg har brukt CRAMPFIX daglig og opplever stor forbedring. «
olsen

 


 

 

 

Vekt 0.25 kg