Referanser

Hva sier våre kunder?

Arne Bye

Jeg fisker på 65 år . har i hele min karriere vert plaget med muskelkrampe i bena . Spesielt i fiske med jukse med mye ståing har jeg vert svært plaget med muskelkrampe . Muskelkrampen var mest plagsom når seg skulle kvile. I den forbindelse kom jeg høsten 2009 over deres produkt på nettet . Før leggetid tar jeg tre kapsler Crampfix. Etter at jeg begynte med Crampfix har jeg ikke hatt plager med muskelkrampe. Ut fra egne erfaringer kan jeg anbefale produktet.

Helge Volden

Jeg har meget gode erfaringer med Crampfix, og vil derfor gi dere en tilbakemelding.Jeg har hatt problemer med krampe særlig under og etter trening.Dette har nå forsvunnet helt etter at jeg begynte å bruke Crampfix.Jeg bruker det regelmessig når jeg trener og konkurerrer. Jeg tar det før trening eller konkurranse, og blander det i sportsdrikk som drikkes under trening eller konkurranse, og jeg tar det om kvelden etter trening eller konkurranse. Da er alt som heter krampe fraværende.Produktet ga absolutt ønsket virkning.Jeg bruker det regelmessig når jeg trener og konkurrerer.Har bare benytte det i Norge fra i vår, så det har ikke vært store temperatursvingninger, men jeg vil bruke det under alle temperaturer.Jeg tar det om kvelden etter trening og konkuranse.Ja jeg opplever at jeg ikke går så tom som tidligere.Har bare positivt å si om Crampfix. Har fix-et krampa bort på meg. Veldig bra! "

Ove-Jonny Hatlem

- Bruker produktet før og under konkurranser. - Produktet sørget for (Bergen-Voss 2010) at jeg ikke hadde antydninger til krampe noe jeg alltid har slitt med tidligere. - Bruker til konkurranse. - Har til nå brukt det i ca 20 grader. - Bedre veskebalanse.

Steinar Orre

Jeg har tidligere drevet aktivt med friidrett, mellomdistanse. Har nå inntatt familierollen og travelt arbeidsliv, men slenger meg med på noen sykkelritt uten å ha altfor store ambisjoner. Jeg har forøvrig slitt endel med kramper når jeg sykler lenger enn 1,5 time, nesten uansett hvor rolig jeg sykler. Blandet annet under Nordsjørittet i fjor og for to år siden fikk jeg kramper før 1/3 av løypa var gjennomført. Jeg kjøpte en boks med Crampfix ca en uke før terrengrittet Garborgrittet Rundt dette året. Fulgte "oppskriften" bak på boksen. Fungerte veldig bra, kom til mål uten å ha hatt kramper i Garborgrittet! Syklet også Bergen-Voss og Nordsjørittet som gikk rimelig greit etter mitt moderate ambisjonsnivå.

Morten Schnell

"Vi er to i huset som brukte produktet i forbindelse med sykkelrittet Colorlinetour og Vættan Rundan. Dette er to lange ritt hvor tendensen til å få krampe er stor.Produktet virket under begge ritt, men spesielt på Vættern Rundan (30 mil) hvor ingen av oss opplevde krampe. Produktet har foreløpig kun blitt brukt i forbindelse med ritt, men vil fremover bli brukt mer i forbindelse med trening også. Merker at vi burde brukt produktet under restitusjon også. Tror det kan virke forebyggende/lindrende Ved regelmessig inntak av væske så forebygger man krampe uansett. Vi kommer til å fortsette å kjøpe produktet.

Gisle Selbak

Jeg er en mosjonist som bruker Crampfix under turritt. Siden jeg begynnte å bruke produktet har jeg ikke oppplevd kramper lengre, Dette slet jeg med før. Jeg føler og at drikken blir bedre tatt opp av kroppen, og renner ikke bare rett gjennom. Har på de siste rittene gått mindre på do enn før.

Frode Ekerhovd

"Bruker produktet som anvist p boks. To kapsler hver kveld + anbefalt dosering ifm. ritt. Driver med sykling. Har gitt nsket virkning, men m ke dosering p ritt over 10 mil.Bruker Crampfix hele tiden, men kt dosering ifm med konkuranser. Bruker det ogs som restitusjon. Har brukt Crampfix i tre mnd, og kommer garantert til fortsette med det!

Rune Torgersen

Jeg brukte det i dagene fr, 1 time fr start og i drikkeflasken under Raumerrittet for unng kramper i lrene.Det har jeg ftt de foregende rene p omtrent det samme stedet. Hpet at Crampfix skulle hindre dette. Kroppen fltes veldig fin helt frem til jeg tryna og brakk kravebenet. Jeg kom ikke s langt som jeg har ftt krampetendeser tidligere, men hper f merke nytten av Crampfix senere. Har stor tro p produktet da jeg hrer om andre som har brukt det med hell..

Gunnar Bertelsen

Jeg er hobbysyklist og trener bde ski og lping. Jeg ble litt stiv i leggen p lengre sykkelturer og fikk tips om at dere eksisterte. Derfor bestilte jeg produktet. Jeg brukte det en del i mai mned ved lengre sykkelturer og 3 turritt - da tok jeg 1 tablett om kvelden, 2 tabletter 2 timer fr rittet startet og 1 tablett etter ca 2-3 timer. Jeg ble ikke stiv eller fikk krampetendenser, slik at jeg tror p produktet. Jeg er ogs flinkere n enn fr drikke nok veske under lpet. Noe mer forebyggende har jeg ikke kjennskap til. Jeg presser meg ikke til maks yteevne jeg har passert 50 r og ikke opptatt av prve sl flest mulig.

Lene Byberg

Jeg byttet ut salttablettene med Crampfix. N fr jeg erstattet de mineralene jeg mister gjennom vsketapet. Dette merker jeg spesielt p slutten av ritt, jeg har mye mer energi

Jon Steinar Uthus

"Jeg bruker produktet enten utblandet i vann, eller i sportsdrikken. I fjor under Pilegrimsrittet p sykkel fikk jeg krampe halvveis, rittet erp 85km terrengritt. Under treningsturer i r opp mot 7 mil, s har jeg ikke hatt antydning til krampe. S produktet har svart til forventningene. - Jeg bruker produktet bde under trening og konkurranser. Bruker det ogs til restitusjon etter lange fjellturer, og etter sykkelturer hvor det er varmt. - Da jeg fler det hjelper meg restituere meg og opprettholde / gjenvinne vskebalansen. S jeg vil anbefale crampfix til alle, spesielt folk som sliter litt med krampe, under idrettsutfoldelse."

Alf Jone Wendt

Det ser ut til at Crampfix har positiv virkning p kroppen min. Jeg har brukt produktet dieres siden begynnelsen av Mai. I forbindelsen med Motocross s har jeg ikke hatt "Arm Pump" eller krampe i legger, noe som jeg har hatt problemer med fr.Nr det gjelder sykling s har jeg ikke hatt antydning til krampe p noen av sykkel rittene, det hadde jeg i fjor.Jeg bruker som anbefalt p boksen, 2 kapsler hver dag med opptrapping dagen fr konkurranse, under konkurranse og etterp for restituering"

Yngve Alexander Carlsen

Bruker det hver kveld og ekstra i forbindelse med konkurranser. Har hatt god effekt av produktet, mindre kramper og bedre vskebalanse. Bruker det uansett temperatur, har vrt mye kaldt, men tror det virker benda bedre i hye tempraturer"

Geir Arne Carlsen

Kjpte Crampfix for frste gang for ca 1 1/2 mnd siden, og m si at det fungerer for meg. Har syklet Garborg- og Nordsjrittet i r, og hadde ingen antydning til krampe. Fjorret var ikke like bra. Var jo litt varmere under nordsjrittet i fjor, men tror crampfix hjalp meg i r i kulden. 8 grader og regn i Egersund nr jeg startet. Syklet litt saktere i r enn i fjor ( 6 min), men har troen p at Crampfix hjalp meg positivt. Ingen krampere i r i det hele tatt, i fjor stod jeg 5 min i tinghusbakken fr jeg klarte begynne g. I r syklet jeg opp bakken. Kjpte 4 bokser som ble delt mellom meg og naboen. Han har vrt plaget med kramper, men som meg har han merket en veldig positiv virkning av crampfix.Bruker det bde p trening og lp, men ved trening kun p lengre turer, 2 timer el mer.Tar to kvelden fr, og to en time fr turen, samt blander to i drikkeflaske med Maxim sportsdrikke. Fungerer kjempebra, tar bort litt av smaken p maxim, men ingen usmak.S vi er to naboer som har en god og positiv opplevelse med Crampfix"

Odd Johansen

"Jeg brukte Crampfix i forbindelse med Paris-Roubaix cyclosportive for snart tre uker siden. Jeg tok da anbefalt dose dagen fr rittet og tilsatte Crampfix i tre drikkeflasker som jeg brukte i frste halvdel av rittet. Temperaturen l i mellom 15 og 20 grader med tildels kraftig regnvr i perioder. Jeg opplevde begynnende krampetendenser etter ca 15 mil, men disse ga seg i lpet av en halv times tid og siste del av rittet gikk fint. Jeg opplevde en rask restitusjon og hadde ingen ettervirkninger etter nesten 10 timer p sykkelen. Jeg kommer nok bare til bruke Crampfix i forbindelse med konkurranse og til restitusjon"

Alexander Hanssen

"Jeg bruker i hovedsak produktet under ekstreme treningskter eller konkurranser der varigheten er over to timer. Da flger jeg oppskriften som flger med produktet. Brukte dette blant annet under rets Birkebeinerrenn. I renn tidligere, Birken eller Holmenkollen skimaraton, har jeg opplevdkramper i muskulaturen etter ca 27-30 km.. Under Birken i r opplevde jeg ikke kramper i det hele tatt fr etter ca 45 km, noe jeg gir CrampFix detmeste av ren for. Jeg bruker produktet bde sommer som vinter, og har gode erfaringer ogs fra sykkel og fotballaktivitet. Jeg opplever at jeg restituerer meg raskere ved bruk av produktet, da jeg vanligvis sliter med utlikne vsketapet i etterkant av hard aktivitet"

Truls Grung

Jeg har brukt Crampfix som beskrevet i p esken og p web-siden deres hele denne vren/forsommeren. I hovedsak har jeg brukt det opp mot rittene, men siden det n har blitt 8 ritt denne vren, s har jeg jo brukt det en del. Har ogs brukt det i etterkant av noen treninger.Jeg har tatt to kapsler de siste 2-3 kveldene fr ritt og 2-3 kapsler om morgenen ritt-dagene. Jeg har ved flere anledninger ogs hatt innholdet fra en kapsel i hver flaske, bde sammen med bare vann og med energidrikk. Jeg har ogs brukt det aktivt kvelden/natten etter ritt. Har ikke opplevd kramper under ritt enn, men i etterkant noen ganger.Jeg kommer til fortsette bruke Crampfix ogs fremover da jeg opplever at det gir meg den nskede virkningen nr jeg sykler"

Elisabeth Sveum

"Under harde fysiske treningskter og ritt merker jeg at Crampfix hjelper meg med opprettholde vskebalansen mye bedre enn fr og jeg klarer yte det ekstra, spesielt mot slutten. Jeg er veldig fornyd med produktet!"

Ola Kjren

Norgesmester terrengsykling

Jeg synes det er topp f i seg noe fast fde p morgenen, og SUPEROATS gjr at jeg fler meg mett lengre enn ved kun innta flytende fde. Ogs etter trening er SUPEROATS et genialt produkt, da du har et spiseklart mltid kun etter ett minutt i varmt eller kaldt vann!