Referanser

Hva sier våre kunder?

Arne Bye

Jeg fisker på 65 år . har i hele min karriere vert plaget med muskelkrampe i bena . Spesielt i fiske med jukse med mye ståing har jeg vert svært plaget med muskelkrampe . Muskelkrampen var mest plagsom når seg skulle kvile. I den forbindelse kom jeg høsten 2009 over deres produkt på nettet . Før leggetid tar jeg tre kapsler Crampfix. Etter at jeg begynte med Crampfix har jeg ikke hatt plager med muskelkrampe. Ut fra egne erfaringer kan jeg anbefale produktet.

Helge Volden

Jeg har meget gode erfaringer med Crampfix, og vil derfor gi dere en tilbakemelding.Jeg har hatt problemer med krampe særlig under og etter trening.Dette har nå forsvunnet helt etter at jeg begynte å bruke Crampfix.Jeg bruker det regelmessig når jeg trener og konkurerrer. Jeg tar det før trening eller konkurranse, og blander det i sportsdrikk som drikkes under trening eller konkurranse, og jeg tar det om kvelden etter trening eller konkurranse. Da er alt som heter krampe fraværende.Produktet ga absolutt ønsket virkning.Jeg bruker det regelmessig når jeg trener og konkurrerer.Har bare benytte det i Norge fra i vår, så det har ikke vært store temperatursvingninger, men jeg vil bruke det under alle temperaturer.Jeg tar det om kvelden etter trening og konkuranse.Ja jeg opplever at jeg ikke går så tom som tidligere.Har bare positivt å si om Crampfix. Har fix-et krampa bort på meg. Veldig bra! "

Ove-Jonny Hatlem

- Bruker produktet før og under konkurranser. - Produktet sørget for (Bergen-Voss 2010) at jeg ikke hadde antydninger til krampe noe jeg alltid har slitt med tidligere. - Bruker til konkurranse. - Har til nå brukt det i ca 20 grader. - Bedre veskebalanse.

Steinar Orre

Jeg har tidligere drevet aktivt med friidrett, mellomdistanse. Har nå inntatt familierollen og travelt arbeidsliv, men slenger meg med på noen sykkelritt uten å ha altfor store ambisjoner. Jeg har forøvrig slitt endel med kramper når jeg sykler lenger enn 1,5 time, nesten uansett hvor rolig jeg sykler. Blandet annet under Nordsjørittet i fjor og for to år siden fikk jeg kramper før 1/3 av løypa var gjennomført. Jeg kjøpte en boks med Crampfix ca en uke før terrengrittet Garborgrittet Rundt dette året. Fulgte "oppskriften" bak på boksen. Fungerte veldig bra, kom til mål uten å ha hatt kramper i Garborgrittet! Syklet også Bergen-Voss og Nordsjørittet som gikk rimelig greit etter mitt moderate ambisjonsnivå.

Morten Schnell

"Vi er to i huset som brukte produktet i forbindelse med sykkelrittet Colorlinetour og Vættan Rundan. Dette er to lange ritt hvor tendensen til å få krampe er stor.Produktet virket under begge ritt, men spesielt på Vættern Rundan (30 mil) hvor ingen av oss opplevde krampe. Produktet har foreløpig kun blitt brukt i forbindelse med ritt, men vil fremover bli brukt mer i forbindelse med trening også. Merker at vi burde brukt produktet under restitusjon også. Tror det kan virke forebyggende/lindrende Ved regelmessig inntak av væske så forebygger man krampe uansett. Vi kommer til å fortsette å kjøpe produktet.

Gisle Selbak

Jeg er en mosjonist som bruker Crampfix under turritt. Siden jeg begynnte å bruke produktet har jeg ikke oppplevd kramper lengre, Dette slet jeg med før. Jeg føler og at drikken blir bedre tatt opp av kroppen, og renner ikke bare rett gjennom. Har på de siste rittene gått mindre på do enn før.

Frode Ekerhovd

"Bruker produktet som anvist på boks. To kapsler hver kveld + anbefalt dosering ifm. ritt. Driver med sykling. Har gitt ønsket virkning, men må øke dosering på ritt over 10 mil.Bruker Crampfix hele tiden, men økt dosering ifm med konkuranser. Bruker det også som restitusjon. Har brukt Crampfix i tre mnd, og kommer garantert til å fortsette med det!

Rune Torgersen

Jeg brukte det i dagene før, 1 time før start og i drikkeflasken under Raumerrittet for å unngå kramper i lårene.Det har jeg fått de foregående årene på omtrent det samme stedet. Håpet at Crampfix skulle hindre dette. Kroppen føltes veldig fin helt frem til jeg tryna og brakk kravebenet. Jeg kom ikke så langt som jeg har fått krampetendeser tidligere, men håper å få merke nytten av Crampfix senere. Har stor tro på produktet da jeg hører om andre som har brukt det med hell..

Gunnar Bertelsen

Jeg er hobbysyklist og trener både ski og løping. Jeg ble litt stiv i leggen på lengre sykkelturer og fikk tips om at dere eksisterte. Derfor bestilte jeg produktet. Jeg brukte det en del i mai måned ved lengre sykkelturer og 3 turritt - da tok jeg 1 tablett om kvelden, 2 tabletter 2 timer før rittet startet og 1 tablett etter ca 2-3 timer. Jeg ble ikke stiv eller fikk krampetendenser, slik at jeg tror på produktet. Jeg er også flinkere nå enn før å drikke nok veske under løpet. Noe mer forebyggende har jeg ikke kjennskap til. Jeg presser meg ikke til maks yteevne jeg har passert 50 år og ikke opptatt av å prøve å slå flest mulig.

Lene Byberg

“Jeg byttet ut salttablettene med Crampfix. Nå får jeg erstattet de mineralene jeg mister gjennom væsketapet. Dette merker jeg spesielt på slutten av ritt, jeg har mye mer energi”

Jon Steinar Uthus

"Jeg bruker produktet enten utblandet i vann, eller i sportsdrikken. I fjor under Pilegrimsrittet på sykkel fikk jeg krampe halvveis, rittet erpå 85km terrengritt. Under treningsturer i år opp mot 7 mil, så har jeg ikke hatt antydning til krampe. Så produktet har svart til forventningene. - Jeg bruker produktet både under trening og konkurranser. Bruker det også til restitusjon etter lange fjellturer, og etter sykkelturer hvor det er varmt. - Da jeg føler det hjelper meg å restituere meg og opprettholde / gjenvinne væskebalansen. Så jeg vil anbefale crampfix til alle, spesielt folk som sliter litt med krampe, under idrettsutfoldelse."

Alf Jone Wendt

“Det ser ut til at Crampfix har positiv virkning på kroppen min. Jeg har brukt produktet dieres siden begynnelsen av Mai. I forbindelsen med Motocross så har jeg ikke hatt "Arm Pump" eller krampe i legger, noe som jeg har hatt problemer med før.Når det gjelder sykling så har jeg ikke hatt antydning til krampe på noen av sykkel rittene, det hadde jeg i fjor.Jeg bruker som anbefalt på boksen, 2 kapsler hver dag med opptrapping dagen før konkurranse, under konkurranse og etterpå for restituering"

Yngve Alexander Carlsen

“Bruker det hver kveld og ekstra i forbindelse med konkurranser. Har hatt god effekt av produktet, mindre kramper og bedre væskebalanse. Bruker det uansett temperatur, har vært mye kaldt, men tror det virker benda bedre i høye tempraturer"

Geir Arne Carlsen

“Kjøpte Crampfix for første gang for ca 1 1/2 mnd siden, og må si at det fungerer for meg. Har syklet Garborg- og Nordsjørittet i år, og hadde ingen antydning til krampe. Fjoråret var ikke like bra. Var jo litt varmere under nordsjørittet i fjor, men tror crampfix hjalp meg i år i kulden. 8 grader og regn i Egersund når jeg startet. Syklet litt saktere i år enn i fjor ( 6 min), men har troen på at Crampfix hjalp meg positivt. Ingen krampere i år i det hele tatt, i fjor stod jeg 5 min i tinghusbakken før jeg klarte å begynne å gå. I år syklet jeg opp bakken. Kjøpte 4 bokser som ble delt mellom meg og naboen. Han har vært plaget med kramper, men som meg har han merket en veldig positiv virkning av crampfix.Bruker det både på trening og løp, men ved trening kun på lengre turer, 2 timer el mer.Tar to kvelden før, og to en time før turen, samt blander to i drikkeflaske med Maxim sportsdrikke. Fungerer kjempebra, tar bort litt av smaken på maxim, men ingen usmak.Så vi er to naboer som har en god og positiv opplevelse med Crampfix"

Odd Johansen

"Jeg brukte Crampfix i forbindelse med Paris-Roubaix cyclosportive for snart tre uker siden. Jeg tok da anbefalt dose dagen før rittet og tilsatte Crampfix i tre drikkeflasker som jeg brukte i første halvdel av rittet. Temperaturen lå i mellom 15 og 20 grader med tildels kraftig regnvær i perioder. Jeg opplevde begynnende krampetendenser etter ca 15 mil, men disse ga seg i løpet av en halv times tid og siste del av rittet gikk fint. Jeg opplevde en rask restitusjon og hadde ingen ettervirkninger etter nesten 10 timer på sykkelen. Jeg kommer nok bare til å bruke Crampfix i forbindelse med konkurranse og til restitusjon"

Alexander Hanssen

"Jeg bruker i hovedsak produktet under ekstreme treningsøkter eller konkurranser der varigheten er over to timer. Da følger jeg oppskriften som følger med produktet. Brukte dette blant annet under årets Birkebeinerrenn. I renn tidligere, Birken eller Holmenkollen skimaraton, har jeg opplevdkramper i muskulaturen etter ca 27-30 km.. Under Birken i år opplevde jeg ikke kramper i det hele tatt før etter ca 45 km, noe jeg gir CrampFix detmeste av æren for. Jeg bruker produktet både sommer som vinter, og har gode erfaringer også fra sykkel og fotballaktivitet. Jeg opplever at jeg restituerer meg raskere ved bruk av produktet, da jeg vanligvis sliter med å utlikne væsketapet i etterkant av hard aktivitet"

Truls Grung

“Jeg har brukt Crampfix som beskrevet i på esken og på web-siden deres hele denne våren/forsommeren. I hovedsak har jeg brukt det opp mot rittene, men siden det nå har blitt 8 ritt denne våren, så har jeg jo brukt det en del. Har også brukt det i etterkant av noen treninger.Jeg har tatt to kapsler de siste 2-3 kveldene før ritt og 2-3 kapsler om morgenen ritt-dagene. Jeg har ved flere anledninger også hatt innholdet fra en kapsel i hver flaske, både sammen med bare vann og med energidrikk. Jeg har også brukt det aktivt kvelden/natten etter ritt. Har ikke opplevd kramper under ritt ennå, men i etterkant noen ganger.Jeg kommer til å fortsette å bruke Crampfix også fremover da jeg opplever at det gir meg den ønskede virkningen når jeg sykler"

Elisabeth Sveum

"Under harde fysiske treningsøkter og ritt merker jeg at Crampfix hjelper meg med å opprettholde væskebalansen mye bedre enn før og jeg klarer å yte det ekstra, spesielt mot slutten. Jeg er veldig fornøyd med produktet!"

Ola Kjøren

Norgesmester terrengsykling

Jeg synes det er topp å få i seg noe fast føde på morgenen, og SUPEROATS gjør at jeg føler meg mett lengre enn ved å kun innta flytende føde. Også etter trening er SUPEROATS et genialt produkt, da du har et spiseklart måltid kun etter ett minutt i varmt eller kaldt vann!